Radius Performance Management
"Tell me and I'll forget; show me and I may remember; involve me and I'll understand."

Wat klanten over ons zeggen....

"Radius is een ontwikkelaar van vaardigheden en een catalysator van energieën."

~Luc Janssens, HR Director Dalka Benelux~

"Radius is voor ons een partner die bij een aantal belangrijke verandertrajecten geholpen heeft op het vlak van procesoptimalisatie en management. Mede dankzij de ervaring in onze branche gecombineerd met een praktische,resultaatgerichte aanpak, zijn zij steeds in staat geweest ons op uitstekende wijze te ondersteunen. Wat ik daarbij vooral heb gewaardeerd is de getoonde flexibiliteit en betrouwbaarheid."

~Chris Nieuwenhuize, Manager Change bij OHRA~

"De harde resultaten zijn gerealiseerd. Onze productiviteit nam met 13 % toe. De productiviteit zal naar verwachting nog verder toenemen in de komende maanden."

~Peter Roose, COO FinForce~

"Van consultants wordt makkelijk gezegd dat ze het heel goed kunnen uitleggen, maar de uitvoering overlaten aan de klant. Dat kan van Radius niet gezegd worden."

~Peter Sterck, Directeur CMF, KBC~

"De projectopzet, waarbij op een teamgerichte manier werd gewerkt aan de verhoging van het aantal verwerkte cases per medewerker, heeft bewezen dat een ombuiging naar een performancegerichte werkwijze zonder al te veel weerstand mogelijk is."

~Peter Roose, COO FinForce~

"Ik heb altijd heel erg gewaardeerd dat Radius complexe casus en vraagstukken toch transparant kan aanpakken."

~Renate Smits-Pope, Manager Claims bij OHRA~

"Het beredeneren van een plan van aanpak en het berekenen van performance indicatoren zijn bij Radius altijd van een hoog niveau en zijn dan ook nog praktisch inzetbaar in het dagelijkse werk."

~Renate Smits-Pope, Manager Claims bij OHRA~

"Radius kan communiceren met elk niveau zonder op inhoud te verliezen."

~Renate Smits-Pope, Manager Claims bij OHRA~

"Radius heeft mij een aantal stappen verder gebracht daar waar het gaat om verbetering van processen en cultuuraspecten van operations en een gedegen cijfermatige onderbouwing ervan."

~Renate Smits-Pope, Manager Claims bij OHRA~

"Ik heb in mijn loopbaan al veel consultants zien komen en gaan die een theoretisch concept verkochten om change-management uit te voeren. Radius is voor mij de eerste die dit concept ook koppelt aan een praktische begeleiding op de werkvloer."

~Dirk Coveliers, Productiemanager bij ASCO~

"Radius houdt rekening met de aanwezige menselijke capaciteiten, om ze met een persoonlijke coaching te brengen tot een niveau waarin change management verder kan openbloeien."

~Dirk Coveliers, Productiemanager bij ASCO~

"Radius heeft een groot aandeel gehad bij het succesvol op gang brengen van ons project : de opstart van zelfsturende teams op de werkvloer."

~Dirk Coveliers, Productiemanager bij ASCO~

"Radius is er in geslaagd om zonder weerstand de individuele, soms tegenstrijdige verwachtingen, snel en kristalhelder om te zetten naar een gemeenschappelijk en gedragen actieplan. De doeltreffendheid van een stille kracht."

~Damien de Laminne de Bex, Bestuurder-Directeur van DKV~

 

Contacteer ons

Radius Performance Management

South Mirrors
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
T +32(0)3 244 18 87
F +32(0)3 248 84 49
info@radius-pm.com

Workload Calculator

Bereken zelf de noden van je bedrijf

gratis doorlichting
gratis workshops
assumpties i.v.m. de calculator
inhoudelijk