Radius Performance Management
"Tell me and I'll forget; show me and I may remember; involve me and I'll understand."

Management Consultant

Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een internationaal georiënteerde persoonlijkheid met overtuigingskracht. Iemand die bereid is het consultingvak tot in de finesses onder de knie te krijgen en uit te groeien tot één van de besten op het vakgebied. Bij aanvang van het dienstverband ga je direct bij onze klanten aan de slag. Je analyseert processen, kwantitatieve- en kwalitatieve data en de wijze van aansturing door het management. Je werkt mee aan voorstellen ter verbetering en begeleidt managers bij de implementatie ervan. Je neemt daarnaast een actieve rol in trainingssessies op.

Gezocht profiel:

  • Universitaire opleiding (TEW, Economie, Bedrijfspsychologie of vergelijkbaar).
  • 1 tot 5 jaar werkervaring in een relevante werkomgeving.
  • Nederlands moedertaal.
  • Beheersing Frans vloeiend.
  • Bereidheid tot zeer regelmatig hotelverblijf en reizen (BE- NL en soms verder).
  • Uitstekende analytische vaardigheden.
  • Goede beheersing van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).
  • Ziet er uitdaging in een belangrijke rol te spelen in de opbouw van een jonge onderneming.

Aanbod:

De werkomgeving die wij bieden is onorthodox in onze branche. De partners van Radius zijn jong en hebben een ongedwongen, persoonlijke stijl. We vormen samen een hecht en gelijkwaardig team. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan je rol binnen Radius. Natuurlijk zijn we uiterst professioneel bij de klant maar intern geloven we niet in onnodig officieel doen. We komen casual naar kantoor en je kan thuis werken als je niet bij de klant hoeft te zijn. Maar pas op: De uitdagingen zijn groot, de opdrachten steeds anders. Wij verwachten, binnen de mogelijkheden van het individu een maximale professionele- en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Bij deze ontwikkeling krijg je een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Hoe solliciteren?

We houden niet van overbodige procedures dus laten we de opzet van de sollicitatie aan jou over. Doe ons een voorstel hoe je denkt dat we elkaar het beste kunnen leren kennen. Stuur ook een CV mee. E-mailadres: vacature@radius-pm.com. Als je vragen hebt kan je vooraf gerust even bellen. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Contacteer ons

Radius Performance Management

South Mirrors
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
T +32(0)3 244 18 87
F +32(0)3 248 84 49
info@radius-pm.com

Workload Calculator

Bereken zelf de noden van je bedrijf

gratis doorlichting
gratis workshops
assumpties i.v.m. de calculator
inhoudelijk