Radius Performance Management
"Tell me and I'll forget; show me and I may remember; involve me and I'll understand."

kostenreductie

Teamsparring: Effectief besparen

Voor directie- en managementteams.

In deze teamsparringsessie met uw management- of directieteam helpt Radius het inzicht in het besparingspotentieel van uw organisatie te vergroten. In een sessie van 4 uur lokaliseren we de belangrijkste besparingen, brengen we de belangrijkste focuspunten aan en dragen we onze ervaring over de wijze van communicatie en aansturing van besparingsoefeningen aan u over.
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Techniek van de besparingsberekening
  • Hefbomen en typische knelpunten van besparen
  • Leiderschap in tijden van besparen
  • Projectmanagement en follow-up

Na de sessie werkt Radius de output van de sessie overzichtelijk voor u uit en vult dit aan met bevindingen en adviezen die u in staat stellen effectief aan de slag te gaan.

Teamsparringsessies zijn maatwerk. Al naar gelang uw wensen kan een sessie worden uitgebreid met besparingsgerichte businesscoaching van individuele leden, implementatiebegeleiding van de groep of consultingactiviteiten.

Prijsindicatie teamsparring (inclusief voorbereiding en uitwerking): €6.500 exclusief BTW.

  • Klik hier als u er prijs op stelt dat wij een uurtje vrijblijvend met u meedenken over uw uitdagingen. Indien u dat wenst maken we daarna graag een offerte.

Analyse besparingspotentieel

Door middel van een gerichte performanceanalyse kan Radius het besparingspotentieel in uw organisatie, uitgedrukt in maatregelen en euro's, binnen het bestek van enkele weken in kaart brengen.

We analyseren processen, werkwijzen, productiviteit en cultuur en stellen een besparingsplan voor u op waarin de return on investment van de maatregelen ook wordt weergegeven. Onze besparingsplannen zijn zowel toepasbaar in situaties van kostenreductie als in situaties van toenemend outputvolume.

Uiteraard kan Radius na de performanceanalyse desgewenst ook de implementatie van het besparingsplan begeleiden. We zetten onze methodes en technieken dan in om de besparingen werkelijke te realiseren. Het rendement van onze bijdrage maken we vooraf helder door een return on investment op onze inspanningen te berekenen.

Het opstellen van een goed besparingsplan vergt een grondige analyse die door middel van interviews, studies van cijfermateriaal en observaties wordt uitgevoerd. Hiervoor maken wij graag een op uw organisatie toegespitste offerte.

  • Klik hier als u er prijs op stelt dat wij een uurtje vrijblijvend met u meedenken over uw uitdagingen. Indien u dat wenst maken we daarna graag een offerte.

 

Contacteer ons

Radius Performance Management

South Mirrors
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen
T +32(0)3 244 18 87
F +32(0)3 248 84 49
info@radius-pm.com

Workload Calculator

Bereken zelf de noden van je bedrijf

gratis doorlichting
gratis workshops
assumpties i.v.m. de calculator
inhoudelijk